Zaterdag 17 december  image001

Een rustige zaterdag? Nou? We beginnen pas om 10.15 en de laatste wedstrijd vangt om 13.30 aan. Dus misschien een korte drukte. Maakt u nog een verslag van uw favoriete team? Mail het verslag naar: w.van.der.est@spartaan20.nl)

Blikvanger van de week
JO11-11 blaast dapper zijn partijtje mee. Zaterdag  zelfs een direct duel om wie er 2e, of 3e komt te staan: sv Charlois, of wij? Maak er wat moois van, Spartanen.

JO17-5 begon de competitie met een nipte nederlaag, gevolgd door een overwinning en 3 x een gelijk spel. Het resulteert in een lage plaats op de ranglijst, maar de ploegen uit de bovenste helft van die ranglijst hebben ze al gehad. Beginnend met Overmaas: laat je niet verrassen door de ploegen van de onderste helft, mannen.

12.45 VR1 – Ariston’80 VR3

VR1 hebben, op de koploper na, de meeste doelpunten voor. De 8e plaats in de stand voelt dan ook niet terecht aan, hoewel de tegengoals soms ook wel eens makkelijk vallen. Tegen Ariston’80 (een benaming uit het Oudgrieks, dus dat schept een band met Spartaan) hopen we opnieuw met de aanvalskracht de beslissing te forceren.

Allen veel succes en vooral veel plezier.