Dinsdagavond 21 februari a.s. wordt het restant van de gestaakte wedstrijd tegen Kocatepe uitgespeeld. Het begin van een cruciale reeks van 4 thuisbeurten achter elkaar.

20.00 uur ZO1 – Kocatepe 1

Sportieve rivaliteit geeft net even dat beetje extra aan een wedstrijd, dat je er nog lang over napraat. Helaas schieten spelers wel eens door in die beleving en moet een wedstrijd gestaakt worden. Uit de afhandeling van zaken blijkt hoe verstandig het van Spartaan was om zich niet mee te laten slepen en zich nergens mee te bemoeien.

De KNVB zal ongetwijfeld een instructie hebben gegeven over de hervatting. Hoe wordt de wedstrijd vervolgd? Wie is er in balbezit? Wie mag er meedoen en wie juist niet? Het fijne zal bij de clubs en arbitrage bekend zijn. Wij melden slechts de tussenstand, 3-1 in het voordeel van Spartaan’20 en de grove speeltijd, 18 minuten.

Moet u, ook bij slecht weer, voor zo’n korte tijd naar ons toekomen? Natuurlijk wel. Vooraf bespreken de oudgedienden en de kenners het duel met Kocatepe van deze avond. Na afloop volgen de besprekingen over de komende thuiswedstrijden.
26 feb 14.00 ZO1 – BMT
05 mrt 14.00 ZO1 – HVV
12 mrt 14.00 ZO1 – Antibarbari
Dat wil de echte Spartaan toch niet missen?