logotrans

Voetbal Rotterdam.nl organiseert al een aantal jaren het toernooi om de Voetbal Rijnmond Cup, het grootste regionale voetbaltoernooi waaraan meer dan honderd verenigingen uit de regio Rotterdam, Dordrecht en Gouda deelnemen. Het toernooi kan worden gezien als de voortzetting van de toernooien voor eerste elftallen die sinds 1976 zijn georganiseerd door de kranten Rotterdams Nieuwsblad/Dagblad en AD. Spartaan’20 was in 1976 de eerste winnaar.

De strijd om de VoetbalRijnmond Palace Casino Cup 2016/2017 is gestart. Uiteraard zijn onze beide eerste elftallen ook ditmaal van de partij.

Za-1 speelde intussen de eerste ronde. Het won met 7-0 van vierdeklasser OFB en plaatste zich dus voor de volgende ronde.

Zo-1 komt nog in het veld en krijgt het vermoedelijk een stuk zwaarder: op dinsdag 25 oktober, aanvang 20.00u op bezoek bij O.V.V. te Oostvoorne.

 

Onder de namen Abel. Cup en MiniWorld Cup organiseert Voetbal Rotterdam ook toernooien voor de jeugd. De wedstrijden in die categorieën beginnen komende maand. Zie voor meer wedstrijdinformatie de website www.voetbalrotterdam.nl/cups