logotrans

Voetbal Rotterdam.nl organiseert al een aantal jaren het toernooi om de Voetbal Rijnmond Cup, het grootste regionale voetbaltoernooi waaraan meer dan honderd verenigingen uit de regio Rotterdam, Dordrecht en Gouda deelnemen. Het toernooi is de voortzetting van de toernooien voor eerste elftallen die sinds 1976 zijn georganiseerd door de kranten Rotterdams Nieuwsblad/Dagblad en AD.

Spartaan’20 was in 1976 de eerste winnaar. Ons eerste elftal was nog in de strijd en nam het dinsdag jl op tegen Topklasser RVVH. De Ridderkerkers bleken echt een maatje te groot. Voor rust hielden we het nog redelijk bij en bleef de schade beperkt tot 0-1, maar na de pauze werd het klassen-verschil in de cijfers uitgedrukt: 0-4.

Voor de jeugd C1, D1, E1 en F1 is er het toernooi om de MiniWorldCup. Onze jeugdteams wonnen de afgelopen jaren vaak en ze zijn alle vier ook nu nog in de strijd. C1 won met 3-1 van Capelle, D1 met 5-2 van VVGZ en E1 en F1 plaatsten zich al eerder voor de achtste finales, die in april a.s. worden gespeeld. Zie voor meer informatie de website van voetbalrotterdam.nl