NieuwsNieuws 2017/2018

Zondag 8 april
NB: we liggen midden in het parkoers van de marathon Rotterdam!

Alle zondag senioren komen vandaag in de wei. ZO3 + ZO4 thuis en ZO1 + ZO2 uit.

ZO4 thuis tegen VOC een lekker-weertje-lekker-sfeertje-wedstrijd van maken? Af en toe eens opkijken naar de marathonlopers? Nou ten dele maar alstublieft! Lekker weertje mag. Een lekkere pot voetbal natuurlijk ook. Maar besef dat VOC nog niet kansloos is voor een topnotering en die ene grote nederlaag van ZO1 tegen de olympische volharders behoeft geen navolging.

ZO3 thuis tegen het cijfermatig ongeveer even sterke Feyenoord. In de competitiestand zit er niet eens veel puntenverschil tussen de nummer 2 en de nummer 9. Pep jezelf op voor een goed optreden, jongens.

Zondag 8 april THUIS
12.00 ZO3 – Feyenoord 2
12.00 ZO4 – VOC 9
= = = = = = = = = =

ZO2 uit bij Haastrecht even diep ademhalen en opnieuw beginnen. Voor kampioenskansen waren de laatste 2 weken funest, maar er zijn nog andere opties waar jullie voor in aanmerking komen! Supporters moeten naar:
Sportpark Wilgenoord
Provincialeweg West 3
2851 EH Haastrecht

ZO1 moet op bezoek bij koploper Unitas, dat in hun thuisbeurten perfecte rapportcijfers kan overhandigen: alles gewonnen.
Ook als runner-up Hoogland de beide achterstallige wedstrijden in winst om kan zetten blijven de Gorinchemmers ruim aan de leiding. Hoopten we gisteren op een daverende verrassing bij ZA1? Vandaag zal er nog een nodig zijn. Voor deze match vervoegt u zich bij:
Sportpark Molenvliet
Bataafsekade 6
4204 AX Gorinchem

Zondag 8 april UIT
12.00 Haastrecht 2 – ZO2
14.30 Unitas 1 – ZO1

Het wedstrijdverslag van ZO1 is wel verzekerd, maar andere teams kunnen hun verslagen opsturen naar: w.vanderest@spartaan20.nl
Zondag veel succes en vooral veel plezier.