Meer dan uitstekende resultaten van onze 5 schoolteams van Spartaan20 op zaterdag 3-10-2015
D7 Ze startten op de vroege ochtend tegen Barendrecht D9 en het werd wederom een eclatante zege. Al snel werd duidelijk dat onze sportieve tegenstander duidelijk de mindere was tegen een goed combinerend Spartaan. Na een 2-0 ruststand waarbij enkele mooie kansen nog werden gemist werd besloten met een 5-1 eindstand. Keeper Tim had wederom dus weinig te doen.
E8 Een spannende wedstrijd werd het tegen Zinkwegse Boys E1. Beide teams goed spelend met zowel individueel als combinerend spel deelden de punten voor rust 2-2. Ook hadden beide teams enkele goede mogelijkheden om de score op te voeren laten liggen. Na rust namen de onzen het initiatief en via Mounir en Vyrisson werd een 5-2 zege geboekt maar vermeldenswaard was na rust het goede spel van Wolfram en Owen en het weer uitstekend keepen van Akhilez.
E9 Het is genieten om het spel van ons laagste E team te zien spelen Het bezoekende ZBVH E2 werd finaal van het veld gevoetbald. Opvallend was vaak het goede combinatiespel van alle spelers met in de hoofdrol Abdul die maar liefst 8x scoorde. Maar zeker niet onverdienstelijk  speelden Omar, Yousri ,Badr Gori en Steven. Keeper Dre’ had niets te doen. Met 13-0 werd de eindstand bepaald
F9 Dit team moest uit spelen bij Barendrecht en naar gehoord werd het een monsterscore met liefst 1-19. Ze zijn zeker de bekerkampioen vertelde een meer dan trotse meester Jan.
F10. Onze jongste spelertjes speelden weer geweldig en stonden tegen het zwakke Meeuwenplaat F4 met de rust al met 11-0 voor Na rust deden onze boys het wat rustiger aan in deze ongelijke strijd en met 16-0 kwam de eindstand op het scorebord te staan.