Resultaten Bekercompetitie Spartaan20 schoolteams 10-10-2015
D7:   In de laatste bekerwedstrijd werd IJVV Zwervers D3 met liefst 1-7 vrij gemakkelijk verslagen. Een trotse leider Willems vertelde me dat het gehele team meer dan goed heeft gespeeld tegen vooral ook enige sterke D1 teams. Ze eindigden keurig op een 2e plaats en gaan met veel verwachtingen aan de competitie straks beginnen.
E8: In de uitwedstrijd bij en tegen een versterkt Spijkenisse waren we extra gemotiveerd en we speelden dan ook een meer dan uitstekende wedstrijd. Vooral Luchel en Jevhen hielden de verdediging potdicht. Het was Vyrison die met 5 doelpunten zijn dag had. De andere scores kwamen van 2x Mounir en een mooie vrije trap van Luchel die in de bovenhoek verdween. Met 0-8 werd de laatste bekerwedstrijd besloten. Vermeldenswaard was dat keeper Akhilez op zeer fraaie wijze een penalty stopte.
E9: In de strijd om de bovenste plaats tegen Binnenmaas E5 liet men zien wie recht had op het predicaat bekerkampioen. Met 1-7 gaven ze de sportieve tegenstander geen schijn van kans. Proficiat boys.
F9: Tegen Poortugaal E6 werd het een walkover en met een 15-0 nederlaag moest de tegenstander naar huis in deze laatste bekerwedstrijd. De Spartanen werden met vlag en wimpel bekerkampioen. Maar de leiding vond dat de boys toch wel enkele klassen hoger mogen gaan spelen voor meer tegenstand.
F10: Uit bij SVS E6 liet ons Spartaanteam er geen gras over groeien en met 0-8 werd deze wedstrijd in winst omgezet. Ze moeten nog 2 inhaalwedstrijden spelen maar het ziet er naar uit dat ook zij als eerste gaan eindigen en dus ook zij bekerkampioen gaan worden.
Noot van de redactie: De meeste bekercompetities zijn er op gericht om plaatsing voor een volgende ronde af te dwingen. Het wedstrijdsecretariaat zal kijken wat de regels dit jaar zijn.