loting01 loting02 loting03 loting04 loting05 loting06 loting07 loting08 loting09 loting10

Na de spannende competitiewedstrijd Spartaan’20 D1 – Sportclub Feyenoord D1, 1 – 0 winst voor de thuisclub, werd er geloot voor de KNVB-beker voor D1 teams uit de hoogste divisies. Er bleven 32 teams over na de poulefase en tussenrondes, en die moesten nu aan elkaar gekoppeld worden voor de “eerste knock-out-ronde”.

Pim van der Hout van Spartaan’20 kreeg het verzoek om de thuisspelende clubs uit de glazen pot te trekken en de aanvoerder van Sportclub Feyenoord trok het balletje voor hun tegenstanders.

In de fotoserie is duidelijk te zien met hoeveel plezier en spanning de spelers de loterij volgden. Vooral toen Pim het balletje van Sportclub Feyenoord trok, zodat die “thuis” mochten spelen brak er veel enthousiasme los. De aanvoerder van Feyenoord werd vervolgens luide aangemoedigd om Spartaan te trekken (EN DAN WINNEN WIJ!, werd er geroepen), maar hij haalde Fortuna Wormerveer tevoorschijn.

Heel lang moest Spartaan’20 wachten, maar met nog 4 balletjes in de pot kwam er ook voor hen een thuiswedstrijd op het bord, tegen Zeeburgia D1, net als wij uitkomend in een 2e Divisie.

Bedankt spelers van Sportclub Feyenoord en Spartaan’20, dat jullie in samenwerking met de KNVB er een heel leuk evenement van hebben gemaakt! En natuurlijk allen veel succes op 21 november 2015, als de wedstrijden worden gespeeld.

loting11