IMG_2228 IMG_2229

Makkelijk, die lichtgewicht aluminium jeugd-doelen op het kunstgrasveld als je ze nodig hebt voor een wedstrijd of training: geen gesleep of gesjouw, ze staan altijd snel op hun plek en nog op de goede plaats ook!

Maar…ze zijn wel kwetsbaar. Zeker als ze ook als klimtoestel worden gebruikt of onzorgvuldig in en uit elkaar worden gezet. De borgbeugel moet bijvoorbeeld goed omhoog worden gedaan.

Een van onze ouders, de heer Salem, heeft al deze doelen enige tijd geleden gelast en gerepareerd. En er zijn sloten bijgevoegd om ze bij niet-gebruik te kunnen vastzetten. Helaas blijken er nu weer twee doelen kapot omdat er onzorgvuldig mee is omgegaan. En ook bleek deze week weer dat ze niet altijd volgens afspraak op slot worden gezet en dat er kettingen en sloten zoek raken, iets dat al te vaak gebeurde.

Daarom een dringende oproep aan iedereen, dat wil zeggen trainers, leiders Ă©n ouders: help mee onze spullen goed te houden. Zet de doelen na de training weer terug Ă©n op slot en zie er met z’n allen op toe dat de kinderen ze niet als klimrekken gebruiken. Het voorkomt een hoop ergernis onder onze terreinwerkers Ă©n voorkomt ook extra uitgaven.