Activiteitencommissie 2016-2017

Spartaan’20 is niet alleen voetbal. In het seizoen worden tal van activiteiten georganiseerd voor de jeugd en volwassenen. We zijn dan ook heel blij met de uitbreiding van de activiteitencommissie, om nog meer leuke evenementen te kunnen organiseren voor onze mooie club!

activiteit
van rechts naar links: Marvin Voormolen, Danny de Does (nieuw), Danny Hogeweg (nieuw), Brian Bruens (nieuw), Wesley Vitters (nieuw), Ron Silvis, Ferry Gommers en Ricardo Willemse.

Het eerste nieuwe initiatief is er al! Op donderdagavond is er een dart-competitie gestart. Nu al een groot succes!
Verder is er in november een dart-toernooi voor volwassenen, iedereen kan zich hiervoor inschrijven. Meer informatie volgt snel. Natuurlijk staan de activiteiten die al jaren plaatsvinden ook weer op de agenda. Zo was er de afgelopen week de herfst-happening met maar liefst 175 kinderen: voetbal, penalty-schieten en pannenkoeken eten! Dit was weer fantastisch. In november gaan we ook weer zwemmen met de JO9, JO11 en JO13 jeugd.

Op de website komt een activiteitenagenda, waarop je kunt zien wat er de komende maanden gaat plaatsvinden.

Het bestuur van Spartaan’20 wenst de activiteitencommissie veel succes en rekent vanuit de leden, ouders, supporters en overige belangstellenden op grote deelname. Laat de vrijwillige inspanningen van deze groep enthousiaste Spartanen om het voor iedereen extra leuk te maken in onze club niet onbeantwoord!