Scoren het probleem
Het net vinden is het probleem de laatste serie wedstrijden bij ons zaterdagse vlaggenschip. In de derby bij DRL creĂ«erden onze mannen in het eerste kwart van de wedstrijd drie 100% kansen, maar die werden hopeloos verprutst. Daarna kwamen de gastheren ook in de wedstrijd en moest doelman Marcel van Meenen enkele malen in actie komen om zijn doel schoon te houden. Dat lukte hem tien minuten voor de pauze niet meer, DRL trapte de 1-0 binnen. In de tweede helft een gelijkopgaande partij, met weinig kansen over en weer. Spartaan’20 drong het meeste aan en het was Ricardo van Eijsden die een kwartier voor tijd de verdiende gelijkmaker produceerde. Beide ploegen wilden daarna wel voor de winst gaan, maar grote mogelijkheden bleven uit en dus was de puntendeling de juiste uitslag. Consequentie is dat we extra punten achterop raken in de titelstrijd met sv Charlois, dat zijn wedstrijd wel wist te winnen en nu drie punten voor staat. Met nog zes partijen te gaan lijkt de onderlinge confrontatie die nog op het programma staat wel eens beslissend te kunnen worden.