Vrijdag 16 september is het “Keep It Clean Day” in Rotterdam: veel Rotterdammers steken de handen uit de opgestroopte mouwen om de rommel op straat en in het groen op te ruimen. De gemeente haalt jaarlijks dertien miljoen kilo zwerfvuil op. Toch is voor een schone stad ook de hulp van bewoners nodig en daarom deze actiedag, met straten, scholen Ă©n sportverenigingen. Ook Spartaan’20 heeft zich ditmaal aangemeld om mee te helpen: een extra schoonmaak op en rond ons terrein! Want in de parkrand rond de velden en op de Oldegaarde ligt het nodige zwerfvuil dat we ook wel eens zelf mogen opruimen. En wij mogen als sportvereniging al vanavond (donderdagavond) in actie komen!

De trainers en spelers van onze selecties Zo-1 en Za-1 hebben toegezegd te komen helpen vóórdat ze gaan trainen! Maar ook anderen mogen natuurlijk mee komen helpen! Kom ook en help een uurtje mee: verzamelen om 18.45 uur op ons terrein!
Als beloning brengt de gemeente een lekker fruithapje langs! En per categorie is er ook nog een leuke geldprijs te winnen, dus laten we er voor zorgen dat wij ook hierin de beste sportvereniging in Charlois zijn!

De gemeente zorgt voor spullen zoals knijpers, vuilniszakken, handschoenen, bezems en hesjes.