NieuwsNieuws 2017/2018Nieuws 2018/2019

Beste Spartanen,

Het seizoen 2017-2018 is ten einde. De schoolvakantie is begonnen en dat betekent dat wij aan de vooravond staan van Kamp Ahoy, dat morgen van start gaat. Traditioneel de eerste activiteit in de vakantie en meteen de laatste van het seizoen. Liefst 78 van onze jongste jeugdleden gaan een fantastische week beleven en wij wensen hen veel plezier, samen met de 30 vrijwilligers als begeleiding!
Het was een mooi seizoen voor de vereniging. Na het kampioenschap van zondag-1 vorig seizoen, trapten we dit seizoen dus af in de 1e klasse. Mooie wedstrijden en leuke tegenstanders zorgden voor vermakelijk voetbal aan de Oldegaarde op zondag.

Ook op zaterdag was er veel vermaak. De senioren zaterdag-1 deden bovenin mee en bij de jeugd waren er ook mooie prestaties. Natuurlijk de veel genoemde en geroemde prestaties van JO15-1 en  JO13-1, maar ook op lager niveau werd er leuk gespeeld. Een avond vol kampioenen konden we vieren op ons jaarlijkse kampioenenbal. Trots zijn we daarop!

 

Ook trots zijn we op ons vrijwilligerskorps. Vele vrijwilligers hebben er wederom voor gezorgd dat onze kinderen hun hobby met veel vreugde konden uitoefenen. Trots zijn we er ook op dat dit korps flink aan het uitbreiden is. Ieder seizoen verwelkomen we weer meer vrijwilligers. Bedankt voor uw inzet!

 

En trots waren we zeker ook afgelopen zaterdag, toen die vele vrijwilligers een mooie dag hadden georganiseerd voor bestuurslid Anton Hylkema. Hij is ongeneeslijk ziek en werd in het zonnetje gezet. Ontroerend om te zien hoe vele vrijwilligers en leden samenkomen in zulke moeilijke momenten. Met zijn actie is er inmiddels € 15.722,65 opgehaald voor het Ikazia ziekenhuis. Anton en zijn familie is iedereen dankbaar voor deze mooie dag.

Het voetbal ligt stil, maar het werk gaat door: de werkzaamheden om veld 2 te vervangen door een kunstgrasveld zijn in volle gang. In de week voor het Maasstad-toernooi, het Landelijke jeugdtoernooi JO17 en JO19 op 25 en 26 augustus, wordt het nieuwe kunstgrasveld opgeleverd.

 

Tot slot nodig ik u uit om op zondag 19 augustus a.s. mee te doen aan de jaarlijkse schoonmaakdag. We gaan dan het terrein en de kantine weer helemaal schoonmaken voor het nieuwe seizoen. Het weekend daarna is namelijk het Maasstad-toernooi en willen we dat alles er weer tip-top uitziet!

 

Een trotse voorzitter wenst u een fijne vakantie en hoopt u in goede gezondheid weer te zien na de zomervakantie.
Met vriendelijke groet,
Leandro Lopes
voorzitter