Succesvolle spelersgroep blijft grotendeels bij elkaar en eerste nieuwe gezichten hebben zich aangemeld

Onze technische staf richt zich na het behaalde kampioenschap nu al op een goed vervolg in de 1e klasse. Als amateurclub met de sterkste jeugdopleiding van de regio (en nummer 2 van het land) maken we nu ook met de hoofdmacht een grote stap. Waar we extra trots op zijn: het succes is bereikt met een jonge spelersgroep die grotendeels zelf is opgeleid, op enkele plaatsen aangevuld met de af en toe noodzakelijke routine.

Trainer Gokan Akgoz heeft vele jonge spelers dit seizoen het vertrouwen gegeven om zich waar te maken. En minstens zo belangrijk: ook A-junioren krijgen Ă©n grijpen hun kans. Zeker zes O19-spelers blijven komend seizoen bij de club en hebben intussen ook al regelmatig speeltijd gekregen in het eerste elftal.

Met het oog op het komend seizoen lopen de gesprekken. Inmiddels hebben al 23 spelers aangegeven graag te blijven om zich verder te kunnen ontwikkelen Ă©n hebben 3 talenten van elders toegezegd te komen.

De spelers van de huidige selectie die intussen hun jawoord hebben gegeven:

Luigino Paesch, Osman Tozlu, Jordy Vrede, Michel Margaretha, Enes Ozturk, Oguzhan Dikilitas, Oualid Doughli, Simri Bendt, Uegene Ignacia, Gilson Carvalho Dias, Moussa Jigar, Giovanni de Man, Hans Kapata, Ahmed Nnafie, Marlow Armando da Cruz, Viko Zenchi, Huseyin Uzuner.

Van O19 komen over: Jörgen Gomes, Gino Heiland, Juthlen Castillo, Dominic Hijlkema, Dominique Lopes en Donovan Peters.

De eerste drie nieuwe gezichten van buiten die hebben toegezegd de selectie te komen versterken: Ricardo Wijsbroek (21 jr, komt van Bolnes en eerder gespeeld bij FC Dordrecht), Rochiendrick Lucas (BZC, eerder in de jeugd van Spartaan’20) en Jeffrey Salazar Teixeira (18 jr, talent dat al twee seizoenen speelt in Blijdorp-1).