NieuwsNieuws 2018/2019

De laatste beker-ronde in de poule leverde voor zowel Za-1 als Zo-1 een teleurstellend resultaat op: beide 1e elftallen werden uitgeschakeld.

Za-1 leed een forse 6-0 nederlaag tegen vv Rhoon. Rhoon was overigens vorig seizoen nog tweedeklasser en dus een maatje te groot. Trainer Brian Roquas zal nog flink moeten sleutelen om de juiste formatie voor de competitie op het veld te krijgen.

De uitschakeling van Zo-1 was een nog grotere tegenvaller. Een gelijkspel bij tweedeklasser Antibarbari zou hebben volstaan, maar geheel onnodig werd en 2-0 voorsprong uit handen gegeven en eindigde de wedstrijd in een 3-2 nederlaag. De voorbereidingsperiode was in de voorgaande wedstrijden best hoopvol, dus is het nu zaak om die goede lijn weer op te pakken om een goede start in de competitie te maken, te beginnen zondag a.s. thuis tegen Groeneweg.

Vele andere teams overleefden de poule-fase van de Beker wel en mogen over een aantal weken een volgende bekerronde spelen. Kijk voor alle resultaten op de teampagina’s. Nu is eerst voor iedereen de competitiestart aan de orde.