In de halve finales van de KNVB-beker in de verschillende categorieĂ«n stonden drie Spartaan’20-teams: E1, F8 en F9. Maar hoe dan ook konden er slechts twee de finale halen want de twee F-teams troffen elkaar in de halve finale.

f8-f9 beker

F8 en F9 gingen eerst gebroederlijk op de foto en maakten er daarna een leuke en sportieve pot voetbal van. F9 nam voor de pauze een 1-0 voorsprong, liep in de tweede helft uit naar 3-0 en daarna maakte F8 een verdiende tegentreffer. Uitslag 3-1 voor F9. F9 werd al kampioen en mag nu gaan voor ‘de dubbel’!

En die dubbel kan ook E1 behalen. Dankzij een 3-0 winst op VFC gaat ook E1 de beker-finale spelen. E1 kan zelfs nog een derde prijs winnen! Het speelt ook nog mee in de Miniworld/VoetbalRijnmond Cup 7×7 en heeft de halve finale bereikt, die 18 mei wordt gespeeld, thuis tegen Jodan Boys.

Resized0011

De beide bekerfinales van E1 en F9 zijn op de KNVB-finaledag op 4 juni a.s. om 12.00 uur, op het terrein van Velo te Wateringen. Tegenstanders zijn dan Quintus E1 en Blauw-Zwart F4.