NieuwsNieuws 2017/2018

Zondag 15 april.

ZO2 speelt thuis tegen Leonidas, de eerste ploeg die ons een nederlaag wist toe te brengen. Helaas inmiddels niet meer de enige ploeg die dat deed, want na 3 achtereenvolgende nederlagen is de teller opgelopen tot 4 verliespartijen. En nog staan we 2e op de ranglijst, dus hiervoor moet er wel degelijk iets goed zijn gegaan. Kunnen we dat gevoel weer terugvinden?

ZO1 komt thuis uit tegen Delft. Dat lijkt een kromme zin, totdat je het werkwoord “uitkomen” gaat vervoegen. Ik bedoel gewoon dat het eerste thuis speelt, hoor.

En daar is niet alles mee gezegd. We moeten er toch even op wijzen dat Delft slechts een beperkt aantal punten bij elkaar heeft gesprokkeld, maar dat er daar wel eentje bijzit die op ons is veroverd. Of veroverde Spartaan’20 daar een punt, nog wel door een mazzelgoal? We hopen minstens voetballend een Spartaan’20 te zien dat beter voor de dag komt dan destijds.

En dat er 3 punten bijgeschreven worden is harder nodig dan menigeen schijnt te beseffen.

Zondag 8 april, thuis
12.00 ZO2 – Leonidas 2
14.30 ZO1 – Delft

Het wedstrijdverslag van ZO1 is wel verzekerd, maar andere teams kunnen hun verslagen opsturen naar: w.vanderest@spartaan20.nl

Zondag veel succes en vooral veel plezier.