NieuwsNieuws 2017/2018

Zondag 1 april

Jaren terug heeft men mij gevraagd om – met een artikel op de website – de volgende thuiswedstrijd van het Eerste te introduceren. Het kandidaatpubliek kon, gewapend met deze informatie, bepalen of ze naar de Oldegaarde wilden komen.

Niemand die er toen aan dacht, dat de wedstrijd ervoor wel eens met 10-0 verloren kon zijn. En hoe praat je dat kandidaatpubliek dan naar je thuishaven? Dat is nog eens een uitdaging voor een amateurschrijver. Nog wel op 1 april, wie neemt mij nog serieus?

ZO2: moet Antibarbari van de overwinning en daarmee eigenlijk van het kampioenschap af zien te houden. Door de nederlaag van vorige week hebben onze hoogste reserves het – ook na een zege – niet meer in eigen hand. Toch is de weg voor de combattanten (7, respectievelijk 6 wedstrijden) nog lang genoeg om er werk van te maken.

ZO1: tegenstander Boshuizen kan de eerste club worden waar Spartaan’20 dit seizoen 2x van wint. Wil iemand nog uitleggen dat er dan beter gepresteerd moet worden als vorige week?

Zondag 1 april
12.00 ZO2 – Antibarbari 2
14.30 ZO1 – FC Boshuizen 1

Het wedstrijdverslag van ZO1 is wel verzekerd, maar andere teams kunnen hun verslagen opsturen naar: w.vanderest@spartaan20.nl

Zondag veel succes en vooral veel plezier.