NieuwsNieuws 2017/2018
“Spartaan op kamp, dat is een feessie” , het klonk voor de 64e keer een week lang in het kamphuis Ahoy in de Oosterhoutse bossen. En een feest was het zeker, 78 kinderen en hun begeleiders beleefden als altijd een onvergetelijke week!
Maar het is al weer voorbij, om 12.30 uur reed de bus de Oldegaarde weer op om alle kinderen bij de ouders af te leveren.
Maar eerst nog even het slotakkoord op het hoofdveld, de uitreiking van de herinneringsfoto’s en gewonnen prijzen.
En de vrachtwagen (met dank aan de heer Laurens Smeets) natuurlijk nog uitladen, tjongejonge wat gaan er een spullen mee.
De jarige voorzitter Leandro Lopes trakteerde iedereen nog op een ijsje en daarna naar huis en voor sommigen ongetwijfeld even een extra slaapje. En wie alles nog eens wil beleven, kijk vooral op de aparte facebookpagina spartaan’20 kampahoy. Ontelbare foto’s en filmpjes van de mooiste belevenissen vindt u er.
Oh ja, ouders als u nog iets in de bagage van uw kind mist, kijk even op dit plaatje
Het bestuur dankt de kamporganisatie en alle ondersteuners/sponsors voor het wederom mogelijk maken van deze prachtige week voor onze jeugd. Iedereen verder een mooie vakantieperiode gewenst en tot ziens in augustus bij de start van het nieuwe seizoen!