NieuwsNieuws 2023/2024

Veel nieuwe sponsors voor onze club

De sponsorcommissie heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Veel nieuwe shirt- en bordensponsors hebben we mogen verwelkomen.
Onze dank voor de financiële ondersteuning namens het bestuur en de leden!
In een aantal nieuwe berichten stellen de sponsors zich nader voor met hun bedrijfsactiviteiten.

Kledingsponsors voor de O14-1

Dit jaar hebben we 3 sponsors gevonden die de O14-1 in nieuwe kleding hebben gestoken.
Shirtsponsor: SVD. Warming-up shirt en Warming-up sweater: Merkvast. Trainingsshirt en presentatie-shirt: Koster Cultuurtechniek.

 

SVD is een gekwalificeerde Elektrotechnisch Specialist

Binnen de Elektrotechnische branche ben ik gespecialiseerd in Woningbouw, Utiliteitsbouw, Laagspanning- en Hoogspanning- netten. Ik heb met succes vijf opleidingen afgerond binnen de Elektrotechniek en ik ben in bezit van alle nodige diploma’s en certificaten om volgens de gestelde norm alle werkzaamheden uit te voeren en de veiligheid daarvan te waarborgen.
Per 1 september 2017 heb ik mijn vaste aanstelling (bij Stedin) stopgezet om mijn carriĂšre een nieuwe impuls te geven door te starten als zelfstandig ondernemer binnen mijn vakgebied. De behoefte om verder te ontwikkelen op o.a. projectmanagement was een aanleiding hiervoor. Timemanagement, gedrevenheid, netwerken, vasthoudendheid en kostenbewust ondernemen zijn een greep uit de kwaliteiten die ik in huis heb. Ik beschik over een no-nonsense mentaliteit, ben pragmatisch en doelgericht ingesteld. Kijk op LinkedIn

Merkvast bouwen aan merken

Merkvast is een no-nonsense, hands on marketing- en communicatiebureau voor bouw, wonen en ontwikkeling. Bij ons krijgt u meetbare doelstellingen, overzichtelijke en visueel sterke analyses en mooie, krachtige middelen. De professionals van Merkvast hebben jarenlange ervaring in de bouw en projectontwikkeling. Ook aan opdrachtgeverskant. We snappen wat u wilt en wat u wilt bereiken. We zien de kansen en uitdagingen in de markt en in uw bedrijfsstrategie. We kijken mee in uw bedrijfsproces om relevant te zijn voor Ășw klanten. Voor meer informatie klik op de LINK

 

Koster Cultuurtechniek

Bent u op zoek naar een professioneel en vertrouwd bedrijf, kleinschalig met toegewijd personeel dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Koster Cultuurtechniek is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van:

  • cultuurtechniek
  • groenvoorzieningen
  • recreatievoorzieningen
  • grond-, weg- en waterbouw

Door ons brede netwerk, zijn wij ook in staat om werkzaamheden buiten onze specialisaties op te pakken, zoals gladheidsbestrijding, betonwerk en sloopwerk.
Nieuwsgierig naar ons, klik op de LINK