NieuwsNieuws 2020/2021

Nieuwe jassen voor O18

Spartaan’20 speelt met zijn jeugd teams op een hoog niveau in Nederland.
Om de uitstraling te vergroten van de teams zijn we altijd op zoek naar bedrijven die het team willen ondersteunen.
Dit jaar was er al een nieuwe shirtsponsor voor O18 en nu ook een ondersteuner in de vorm van mooie jassen om te dragen in de koudere dagen van het jaar.
Zaterdag 2 januari 2021 stond de eerste training al weer op het programma.

   

Hieronder de sponsor aan het woord.

Team jacks voor JO18

Dit seizoen is het Spartaan’20 JO18 team gestart in de nieuwe O18 competitie. De eerste zes competitiewedstrijden zijn allemaal glansrijk gewonnen. Helaas heeft het corona virus voor al het jeugdvoetbal roet in het eten gegooid. Jammer voor nu, maar laten we hopen dat we snel weer met z’n allen langs de lijn kunnen staan.

Mijn betrokkenheid en daardoor die van mijn kantoor Ten Holter Noordam advocaten komt vanwege mijn zoon die dit jaar lid is geworden van Spartaan’20 en in JO18 speelt. Wij voelen ons zeer welkom op de club en zijn onder de indruk van de professionele aanpak van de teambegeleiding.

Ten Holter Noordam is een advocatenkantoor dat juridisch advies geeft aan bedrijven en instellingen, van klein tot groot. Dan betreft het bijvoorbeeld ontslagzaken, vragen over (commerciële) contracten, algemene voorwaarden, een conflict over een bouwproject of vergunningskwesties. De adviezen zijn vervolgens praktisch toepasbaar.

Ambitie en sportiviteit, zijn net als in voetbal ook in de advocatuur belangrijk. Wij vinden het dan ook erg leuk om een bijdrage te leveren aan het voetbal van Spartaan’20 door middel van de sportieve team jacks. Hopelijk kunnen we elkaar snel weer echt ontmoeten langs het veld.
Voor meer informatie over ons kantoor kijk gerust op de site voor meer informatie www.tenholternoordam.nl

Emiel de Joode