NieuwsNieuws 2019/2020

UBN Uitzendbureau en Spartaan’20 hebben hetzelfde doel!

UBN Uitzendbureau zag een mooie match met Spartaan’20 en heeft haar handtekening gezet onder een sponsorcontract. Voor drie jaar lang steunt UBN Uitzendbureau de club en de vele activiteiten die vanuit de club worden georganiseerd. Als tegenprestatie prijkt de boarding van UBN Uitzendbureau langs veld 1.

Rosan de Jong, vestigingsmanager van UBN Uitzendbureau Rotterdam: “Spartaan’20 is een mooie club en heeft een goede match met UBN Uitzendbureau. Spartaan’20 zorgt voor betrokkenheid en saamhorigheid, waardoor iedereen graag bij de club wilt horen en de club staat voor het hebben van plezier. Dat is precies wat wij in de samenwerking met onze klanten en uitzendkrachten ook zoeken. Niet voor niks is onze slogan ‘Maakt werkend Nederland blij’.”

UBN Uitzendbureau is specialist in het werven en bemiddelen van uitzendkrachten in de industriĂ«le en logistieke sector. Voor veel bedrijven is UBN het verlengstuk van de personeelsafdeling. UBN heeft veertien vestigingen: zeven ‘inloop-vestigingen’ in heel Nederland en zeven ‘in houses’ bij grote bedrijven zoals Remia en WE.

Accountmanager new business van UBN Uitzendbureau Rotterdam, Jasper van Oorsouw: “Spartaan’20 wilt iedereen de kans geven om lekker te voetballen en wij willen iedereen een eerlijke kans op een baan geven. Voor wie zijn kans grijpt en verder wil komen, biedt UBN opleidingen en trainingen aan. Wij vinden het belangrijk dat iemand met plezier naar zijn werk gaat en ontwikkeling is een onderdeel daarvan.”

Dingeman Ooms, vicevoorzitter van Spartaan’20: “Spartaan’20 probeert haar leden betrokken te maken door ze op te leiden op Ă©n rond het voetbalveld. Dit creĂ«ert een gevoel van saamhorigheid en respect voor elkaar. In UBN hebben we een partner gevonden die hetzelfde doel nastreeft voor haar personeel.”

Voor meer informatie ga naar de site https://www.ubnuitzendbureau.com/