Vandaag de 2e wedstrijd uit bij Spijkenisse F1. We begonnen wat later, door het uitlopen van de wedstrijd daarvoor, dus zonder echte warming up! De eerste 10 minuten ging het best aardig, de bal ging makkelijk rond en we kregen de eerste kansen. 1 van die kansen ging er dan ook in. Het ging te makkelijk en ons spel werd steeds slordiger. Veel lopen en veel onnodig balverlies. Ondanks dat scoorden we nog 2 keer en gingen we de rust in met een 0-3 voorsprong.

Na de limonade hetzelfde speelbeeld. Wij wel kansen, maar niet echt best spel. Spijkenisse is niet 1 keer echt gevaarlijk geweest en wij scoorden nog 2 keer in de tweede helft. Positief was wel dat we hard hebben gewerkt en natuurlijk de verdiende overwinning.