Wat een mooie start van de competitie op ons complex! Heel veel toeschouwers waren getuige van de ontmoeting van onze JO13-1 (D1) tegen PSV, en wĂĄt een wedstrijd!

LC04294038

Nadat PSV in de eerste helft op voorsprong kwam, werd de verdiende gelijkmaker gescoord. Nog voor de pauze toch 1-2 voor de Eindhovenaren, een doelpunt waaraan volgens ook enkele PSV-toeschouwers een buitenspelluchtje zat. Na de rust trok Spartaan’20 fel ten aanval en dat leverde een aantal hachelijke situaties op voor het PSV-doel. Tweemaal was de verdiende gelijkmaker bijna een feit, maar eerst belandde de bal tegen de lat en even later werd de kruising geraakt. PSV bleef wel uitermate gevaarlijk in de counter en acht minuten voor tijd betekende dat toch de 1-3. Onze mannen mogen echter terugkijken op een prima debuut in de hoogste klasse en zĂł spelend gaan we het veel gerenommeerde tegenstanders zeker nog moeilijk maken!