NieuwsNieuws 2018/2019

Zaterdag 8 september is Spartaans Spectaculaire Sportdag

Deze zaterdag staat bol van de bijzonderheden. Nooit eerder kwam het voor dat ZO1, ZA1 en JO19-1 op dezelfde dag thuis moesten spelen. Voeg daarbij de primeur van een eredivisie wedstrijd op ons complex en je begrijpt dat er een lange, drukke, maar mooie sportdag aan de Oldegaarde plaats gaat vinden.

Blikvanger(s) van de dag
JO13-1 Het positieve nieuw is: we hebben evenveel punten als Ajax. Minpuntje: we hebben een wedstrijd meer gespeeld. Heeft u de facebookpagina van het elftal al gezien? Mooi verslag met een geweldige fotoserie van vorige week tegen PSV en een prachtig affiche om de wedstrijd tegen Ajax aan te kondigen. Wij nemen hem over om u een idee te geven. Bezoek zowel de wedstrijd, als facebook. De pagina heet Spartaan Jo Dertieneen (https://www.facebook.com/search/top/?q=spartaan%20jo%20dertieneen)

JO19-1 Het gelijke spel tegen Feyenoord vorige week werd ervaren als een tegenvaller, maar anderzijds zat er misschien simpelweg niet meer in. Capelle (vorige week 4-4 tegen Spijkenisse) lijkt defensief kwetsbaar, maar pas op voor die aanval!

Het volledige programma staat elders op de website
10.45 JO13-1 – Ajax JO13-1 (competitie)
15.00 JO19-1 – Capelle JO19-1 (beker)

Seniorenprogramma
12.30 ZA1 – TransvaliaZW 1
17.00 ZO1 – SSS 1

ZA1 Waar ZA1 vorige week nog verdienstelijk gelijkspeelde tegen een derdeklasser (VDL), moest komend opponent Transvalia ZW nog zijn meerdere erkennen in het ook een klasse hoger spelende Rhoon. Er is maar een optie: winnen om mee te blijven doen.

ZO1 De alliteratie SSS kwamen we al tegen als Spartaans Spectaculaire Sportdag, maar het is ook de afkorting van onze ZO1 tegenstander uit Klaaswaal. SSS staat dan voor Sport Staalt Spieren. De zaterdagvereniging verloor van de Antibarbari en zal alles op alles zetten, om het bekeravontuur niet al gelijk op te moeten geven. In deze bekerpoule, met louter tweedeklassers, valt de beslissing naar verwachting pas op de laatste speeldag. Ook hier geldt: bijblijven doe je door te winnen!

Zaterdag allen veel succes en vooral veel plezier.