Onze Spartaan’20 Schoolteams: 3x winst en 1x verlies op 12 maart 2016

E8: Tegen DRL E4, die redelijk hoog genoteerd stonden, werd door ieder een meer dan uitstekende wedstrijd gespeeld. Vooral onze achterhoede met de geweldig spelende aanvoerder Luchel, die de spits van de tegenpartij volkomen uitschakelde, maar ook Owen en Jefren lieten hun voeten spreken en speelden hun beste wedstrijd van het seizoen. Vanuit die organisatie werden onze aanvallers steeds goed bediend en er ontstonden vele doelrijpe kansen. De 1-0 kon niet uitblijven, al was het een treffer in eigen doel. Na de rust gaven we vol gas en via Abdul, Mounir, Luchel en Wolfram werd de eindstand bepaald op 7-0.

Er komen nog een aantal sterke tegenstanders binnenkort maar zo spelend hebben we er alle vertrouwen in.

E9: We hadden vandaag een algehele off-day en verloren dan ook met 9-4 van tegenstander DRL E5. Maar niet getreurd, want jullie spelen vaak best aardig voetbal en winnen dan ook regelmatig.

F9: Onze boys kregen koploper Nieuwerkerk op bezoek, maar ook deze konden totaal geen vuist maken tegen de uitstekend spelende Spartaan Boys. De ene aanval na de andere – vooral via Chinidu, Amin Patrick en Fabio – golfde op hun doel af. De goals vlogen als rijpe appeltjes in het doel van onze sportieve tegenstander. Maar ook opbouwend/aanvallend speelden we erg sterk.

Maliek, Mohamed en Amin S. heersten in de verdediging en zodoende kreeg keeper Anthonie weinig of niets te doen. Eindstand 10-0. Bravo voor het goede spel dat men met elkaar wekelijks laat zien. Nog even en de koppositie is bereikt.

F10: Ook onze benjamins gaan wekelijks hun wedstrijdjes winnen met steeds beter spel en hebben dan ook al 5 wedstrijden achtereen met winst het veld verlaten. Een prachtige 1e plaats op de ranglijst is dan ook hun verdienste. Tegen concurrent de Zwervers uit Capelle liet men de tegenstander zien dat er met F10 niet te spotten valt. Met 5-1 via 4x uitblinker Isaak en onze kleine dribbelaar Wasim werd de eindstand bereikt. Maar ook keeper Sam liet via steeds goed ingrijpen zien dat de tegenstander weinig kans krijgt hem te passeren. Zo volhouden jongens en goed trainen.

Een groot compliment wil ik geven aan de jonge scheidsrechter Odin (broer van Isaak). Hij leidt de wedstrijden als een volleerd topscheidsrechter.