NieuwsNieuws 2022/2023

Bestuur Spartaan’20 feliciteert Feyenoord Academy

Beste leden,

Het zal u afgelopen weekend niet ontgaan zijn dat Feyenoord voor de 16e keer landskampioen is geworden. Het hele weekend en ook de maandag heeft in het teken gestaan van de huldiging en er is een enorm feest geweest in Rotterdam. Dit kampioenschap kwam niet zomaar uit de lucht vallen. Velen binnen Feyenoord zijn dagelijks bezig met het beter maken van spelers/speelsters om uiteindelijk de beste te kunnen zijn en het was mooi te zien dat zoveel jonge talentvolle Feyenoorders in de basis stonden.

Voor het bestuur van Spartaan’20 dan ook een reden om felicitaties en bloemen te overhandigen aan de Feyenoord Academy die een enorme rol heeft gespeeld in dit kampioenschap. Voorzitter Cerano Bakker is gisteren naar Varkenoord afgereisd en heeft de bloemen overhandigd aan Raymond van Meenen, Head of Operations van de Feyenoord Academy.

Spartaan’20 heeft een goede samenwerking met Feyenoord. Regelmatig wordt overleg gevoerd over spelers en daarnaast wordt er vaak gesproken over de inhoudelijke visie t.a.v. het voetbalspel en begeleiding. Een hele fijne samenwerking waar Spartaan’20 veel aan heeft.

Naast deze mooie samenwerking waren wij, Spartaners natuurlijk enorm trots dat onze voormalig jeugdspeler, Lutsharel Geertruida in de basis stond en het hele seizoen al een zeer belangrijke rol speelt binnen het team. Lutsharel weet Spartaan’20 gelukkig regelmatig te vinden en ook afgelopen zaterdag was hij nog even op de Oldegaarde.

Lutsharel, gefeliciteerd, een echte Topprestatie!

Voor onze trainers heel inspirerend om te zien dat hun harde werk vertaald wordt naar zo’n enorme prestatie. Ik zou zeggen: Feyenoord, Op naar nummer 17.