Onze tweede competitie wedstrijd was thuis tegen Binnenmaas J013-1. We speelden op veld vier om 08:30 uur. Het was bewolkt weer. Spartaan begon de wedstrijd met de aftrap en verloor al snel de bal en kwam door een steekpas van Binnenmaas op 0-1 achter. Spartaan kwam daarna op 1-1 door Delano. Spartaan ging hierna beter voetballen en kwam beter in de wedstrijd. De druk werd opgevoerd door onze jongens. Door een steekpas van Jay Luca aan Jannes kwamen ze op 2-1 te staan. Vrij snel daarna maakte Dylan 3-1. De eerste wissels volgden aan onze kant. Safouan eruit voor Wassiem, Appie voor Blessing en Jay Luca eruit voor Jayden. Binnenmaas maakte de 3-2 voor de rust. In de tweede helft begonnen onze jongens beter te voetballen en er kwamen meer kansen. Hoekschop Spartaan binnen getikt door Binnenmaas in eigen doel waardoor het 4-2 werd. Daarna regende het doelpunten voor Spartaan. Onze nieuwe linksbuiten Jayden scoorde drie keer achter elkaar 5-3, 6-3 en 7-3. .Jannes maakte de 8-3 door mooi samenspel. Jayden werd gewisseld voor Blessing die de wedstrijd afsloot met 9-3.

Volgende week uit tegen LMO , oude club van Delano en Jannes. Laten we vooral zo doorgaan D4!!!