De 2e competitie wedstrijd was thuis tegen voetbal vereniging Volharding Olympia Combinatie (VOC). We spelen op veld 1 met een goed gevulde tribune. Onze collega’s van JO 13-1 kwamen ook met het hele team ons aanmoedigen.
Deze tegenstander hadden wij al eens getroffen tijdens een toernooi en wisten dat het geen makkie zou gaan worden.
VOC mocht beginnen aan de wedstrijd. De eerste kans is voor ons. Lucas verovert de bal en gaat 1/2 aan met Diego, Lucas krijgt de bal terug en geeft op Quinlan. Deze loopt op de keeper. De volgende kans is weer voor ons. Diego past op Allessandro die goed door gaat. Deze wordt onderuit gehaald en de penalty is een feit! Viktor mag aanleggen en de 1-0 staat op het scorebord.
VOC geeft zich niet gewonnen en geeft ook veel druk op de bal. 2 gewaagde tegenstanders geeft een leuk potje voetbal. Jaythly pakt een doorgebroken speler aan. Diego krijgt de bal van achter uit en speelt Chakir aan. Die schiet via binnenkant paal de bal binnen en de 2-0 is een feit.
De eerste helft was leuk om naar te kijken met veel strijd. VOC krijgt nog een kans maar de angel wordt uit de aanval gehaald. Tijd voor de siroop.
Na rust mogen wij aftrappen. In de 10e minuut ligt het tegendoelpunt in het mandje. Via een uitbal komt de bal bij de spits die loopt goed door en wordt hem geen strolengte in de weg gelegd. Deze is niet zelfzuchtig en legt af op de rechts buiten en de bal ligt achter onze doelman. 2-1.
Kansje voor ons Geatan gaat alleen maar zijn schot wordt gekeerd. VOC krijgt een vrije trap die wordt gepakt door Jaythly. In minuut 21 is de gelijkmaker een feit de aanval van VOC snijd als een warm mes door onze verdediging. Tsja je moet de tegenstander wel aanpakken, nu is het de laatste 10 minuten nog billen knijpen. Maar gelukkig is het Gaetan die goed doorgaat en Chakir de bal op pikt. Die blijft koel en omspeeld de keeper en schuift de 3-2 binnen. Hierna fluit de scheids af en de 3 punten zijn een feit! Op naar volgende week.