Vandaag stond de 2e bekerwedstrijd tegen Spijkenisse op het program.
Toen onze jongens het veld opkwamen werd het zowaar droog, misschien een voorbode?
We speelden op veld 1 thuis bij ons en mochten beginnen aan de wedstrijd.
De eerste aanval komt van onze kant, Jesse speelt Chakir aan maar zijn schot gaat naast.
Er werd goed druk op de bal gezet en Spijkenisse heeft niets in te brengen. De eerste goal valt dan ook bij Spijkenisse. Cherrion verovert de bal en speelt Gio aan. Die loopt door tot de achterlijn en geeft voor op Chakir. In 1e instantie mist deze maar Geatan is alert en schiet binnen 1-0.
Stan verovert nu de bal en geeft op Chakir, die schiet, maar de bal gaat naast. Het is alleen maar Spartaan wat de klok slaat. Een goede bal van Geatan op Quinlan, deze gaat alleen op de keeper maar ook deze bal gaat naast. Een heerlijk zondags schot van Geatan gaat over de keeper heen en zo staat het 2-0.
De volgende aanval loopt via Gio die Quinlan bereikt, zijn schot is dit keer goed voor de 3-0.
Het gaat nu wel erg hard, voorzichtig werd er weer geroepen: 10, 10, 10. Jesse verovert nu de bal en gaat goed door. De bal komt weer bij Quinlan en de 4-0 is een feit!
De eerste helft is Spijkenisse niet gevaarlijk geweest, dus onze keeper Jaythly werd niet echt getest.
Geatan krijgt de bal aangespeeld van achter uit. Deze geeft een goede bal op Chakir en dit keer blijft hij rustig en schiet 5-0 binnen. Er is maar 1 ploeg die voetbalt en dat zijn wij.
De zeer goed leidende scheids fluit voor de rust.
Na de rust mag Spijkenisse voor de 6e keer aftrappen. Chakir zit er boven op en gaat alleen door, maar de bal gaat naast. De toon is weer gezet! Stan krijgt de bal van Marouan en geeft voor op Geatan. Deze neemt een volley maar de bal gaat naast. De achterbal wordt genomen door de keeper van Spijkenisse. Stan kopt de bal naar Gio, maar die wordt onderuit geschoffeld, pingel!
Viktor neemt en de 6-0 staat op de teller.
Hierna is het Spijkenisse wat de druk opvoert. Wij komen er heel even niet uit en zo wordt het een klein beetje gevaarlijk.
Björn kreeg ook nog een schietkans maar ook dit schot gaat rakelings naast.
Cherrion verovert de bal en gaat door, in eerste instantie verliest hij de bal. Maar hij hersteld goed en schiet dan goed binnen, 7-0.
De tweede helft verliep wat rommelig, de eerste helft lieten wij mooie combinaties zien.
Misschien de wedstrijd van gemiste kansen?
De hele wedstrijd hebben wij gedomineerd en weer niets weg gegeven, een dikke pluim voor de verdediging.
Ook een compliment aan de zeer goed fluitende scheids đŸ‘đŸ».
Volgende week de 3e bekerwedstrijd thuis tegen vv Smitshoek.