Onze 3e bekerwedstrijd was thuis tegen vv Smitshoek JO 13-2. We speelden op veld 1 met troosteloze regen. Het veld was redelijk goed te bespelen na een week met louter regen.
Onder de barre omstandigheden mag vv Smitshoek aftrappen. De eerste kans is zowaar voor de oranje/zwarten, de voorzet wordt gepakt door onze goalie Jaythly, die de angel uit de aanval haalt.
Het begin is erg rommelig en het spel speelt zich af op de helft van de tegenstander. Er wordt te gehaast gevoetbald met veel balverlies tot gevolg.
De verlossende 1e goal ontstaat doordat Chakir de bal veroverd langs de lijn, deze geeft diep op Björn die op de keeper stuit, de bal komt terug en via Geatan komt de bal bij Diego die terug legt op Quinlan, deze haalt uit van buiten de 16 en de bal gaat over de keeper van Smitshoek heen,
1-0.
Vanaf dit moment was er iets geknapt bij Smitshoek. De 2-0 komt voort uit een corner op links genomen door Diego, deze gooit voor en de vrijstaande Björn schiet de bal tegendraads binnen en zo staat het 2-0 en laat hij de keeper voor de 2e keer vissen. Hierna is het rust en tijd voor de siroop.
De 2e helft mogen wij aftrappen, Jesse speelt Lucas aan en deze verlegd het spel naar rechts. Turbo Björn gaat er van door en wordt onderuit geschoffeld, pingel!
Deze wordt genomen door Viktor en zo staat het 3-0.
Wij krijgen een corner op links en Diego neemt weer, deze geeft voor en Lucas schiet goed binnen 4-0.
De 5-0 komt op naam van Cherrion, een slecht genomen vrije trap van Smitshoek wordt opgevangen door Lucas, deze speelt direct Cherrion aan, deze draait weg van zijn man en haalt uit, 5-0. Dit was ook de eindstand.
De bekerronde hebben we goed afgesloten met 3x winst.
We hebben 19 doelpunten voor en 0 tegen!
Dat verdient een dikke pluim voor alle mannen! Met in de verdediging: Jaythly, Jesse, Marouan, Victor, Dante en Cherrion. Het middenveld met: Quinlan, Lucas, Diego en Stan.
De voorhoede met: Geatan, Allessandro, Gio, Björn en Chakir.
Volgende week de eerste competitie wedstrijd tegen Slikkerveer.