Na dat vorige week zaterdag de beker en woensdag onze oefenwedstrijd werd afgelast door het slechte weer. Was het nu ook weer spannend of de wedstrijd door ging. Maar gelukkig ging de wedstrijd om 09.45 uur van start tegen de nieuwe club FC IJsselmonde JO11-2 (fusieclub van Maasstad Tediro, Lombardijen en DHZ). De wedstrijd ging van start en vanaf het begin was het duidelijk dat wij een maatje te groot was voor deze tegenstander. Toen na 5 minuten de eerste goal werd gescoord door Jayden ging het snel en werden een paar mooie doelpunten gescoord. Waarvan de mooiste van Quenay die uit een voorzet van Marcus de bal hard in kopt. De doelpunten voor rust werden gemaakt door 4x Quenay 4x Marcus 3x Andre 1x Jayden en de 1e van het seizoen van Remy.

Na de rust ging het gewoon veder met veel doelpunten maken er kwamen nog 10 doelpunten bij. Waarvan de mooiste goal van onze keeper die gewoon als laatste man de hele wedstrijd speelde. En de 21 goal voor zijn rekening nam en scoorde van zo 25 meter stijf in de kruising. Doelpunt makers 2e helft waren. Jermaih (3x), Quenay (2x), Remy, Ambroos, Amar, Jayden en Thomas.

Een compliment aan heel de groep dat de bal gewoon rond gespeeld werd en dat niemand alleen ging voetballen.

Woensdag een oefenwedstrijd tegen BZC JO11-1 en dan begint zaterdag de competitie wedstrijd tegen DRL JO11-2.