In deze 2e competitiewedstrijd hadden we het in de eerst helft best moeilijk om de opgezette aanvallen ook van een doelpunt te voorzien. We waren zeker het beter voetballende team terwijl het jonge en sportief spelende Spijkenisse er steeds probeerde er onder uit te voetballen maar onze verdediging met Malik in een hoofdrol wist al hun uitvallende aspiraties in de kiem te smoren . Slechts eenmaal moest onze keeper Amine El Y.handelend optreden bij een hard schot op doel. We kwamen op voorsprong via alweer onze rechtervleugelverdediger Amine Ghelali die met en mooi schot hun keeper kansloos liet. 1-0. Tot aan rust bleef deze stand gehandhaafd Dus een minieme voorsprong ondanks verschillende redelijk goede kansen van onze kant. Na rust werd het duel snel beslist doordat we vlak na rust de 2-0 en 3-0 scoorde via Dain en Mohamed. Spijkenisse legde het moede hoofd in de schoot vooral omdat zij ook fysiek te kort gingen komen. De druk op hun doel werd opgevoerd en doelpunten konden dan ook niet uitblijven. Door 3x Amine Saddick, Dain 2x, nogmaals Amine Ghelali, Wasim en Mohamed werd zelfs de dubbele cijfers gehaald. 10-0. We moeten in de komende wedstrijden nog beter samenspelen met elkaar dan weten we zeker dat het voetballen met elkaar een stijgende lijn zal laten zien. Ook het afronden op doel kan zeker nog beter want we laten vele mooie kansen aan ons voorbij gaan. Beste voetballers deze wedstrijd waren Chinedu met zijn ruches langs de lijn en zijn prima voorzetten en Malik die liet zien dat goed verdedigen een kunst kan zijn.Volgende week thuis tegen Rijnmond H. Jo11-02 die ook met 10-0 won We gaan er voor boys om ook van deze tegenstander mogelijk de puntjes af te snoepen.