Zaterdag 2 september was het eindelijk zover. JO11-6 is een feit en speelde hun eerste wedstrijd tegen Maense FC JO11-2.

I.v.m. de wereldhavendagen in Rotterdam was het voor de tegenpartij moeilijk om op tijd te komen.
De wedstrijd begon daardoor ook 25 minuten later
Thomas, Jayden, Remi, André, Ambroos, Marcus, Quenay, Jeremiah en Amar hadden er zin in en wilden laten zien dat ze een team zijn die erop gebrand is met elkaar te winnen.
De wedstrijd begint en onze jongens laten zien dat ze het kunnen.
Na wat aanvallen van beide partijen wordt het eerste doelpunt gescoord door Spartaan. Quenay passte de bal naar Andre die de bal hoog schopte en daardoor in het doel belandde. Yes 1-0!!!
Even daarna weet de tegenpartij onze verdediging te passeren en wordt er door hun gescoord 1-1.
Onze jongens gaan weer in de aanval. Dit levert een hoekschop op.
Jeremiah neemt hem en passt naar Quenay. Yes 2-1!!!!
Helaas is de tegenpartij niet van plan om met verlies naar huis te gaan en voor de rust wordt er door hun nog 3 keer gescoord!!!
Met een stand van 2-4 gaan we de rust in.
Ferry legt in de rust uit dat het middenveld veel ruimte heeft en dat als de jongens daar gebruik van maken er genoeg mogelijkheden zijn om te scoren.
Met die boodschap gaan de jongens de tweede helft in en weet Maense FC met wie ze te maken hebben.
Het derde doelpunt van Spartaan komt vanuit een schot van Jeremiah.
Ook Quenay heeft er zin in en scoort het 4e doelpunt in de kruising.
Onze jongens blijven aanvallen en ook Marcus en Jayden zijn erop gebrand de tegenpartij het moeilijk te maken.
Remi probeert vanuit het middenveld op het doel te schieten maar helaas gaat dat schot net mis.
Vanuit een lob weet Jeremiah het 5e doelpunt te scoren.
Door de goeie samenwerking en verdediging van Ambroos, André en Amar heeft de tegenpartij geen enkele kans meer.
Onze super keeper Thomas zorgt ervoor dat er geen bal meer over de doellijn komt.
Vanuit een aanval die rommelig wordt verdedigd door de tegenpartij ziet Amar zijn kans schoon en scoort het 6e doelpunt.
En als dat nog niet genoeg is wordt voordat het eindsignaal klinkt nog een keer gescoord door Amar!!!!
Wat een goed begin van dit voetbalseizoen!!!!!