De eerste wedstrijd met dit nieuwe team was een bekerwedstrijd tegen het vroegere Jay Hind nu Rotterdam United geheten.  Na een goede warming up door leider Mohamed die tevens onze wedstrijden gaat fluiten dit seizoen , en na een inspeeloefening met afronding op doel, kon de wedstrijd aanvangen waar we  drie maanden naar uitgekeken hadden. We starten met een 1-3-3-opstelling echter bij balbezit 1-2-4. Bij balbezit tegenpartij  verdedigde we zoals afgesproken met alle zes veldspelers om zodoende de bal snel mogelijk weer te veroveren.        Al snel bleek dat we een stuk sterker waren dan onze sportieve tegenstanders. Vooral over de zijkanten met een supersnelle  Chinedu die telkens als een hazewindhond langs zijn tegenstanders snelde en op links was het Amine Saddick die als linker vleugelverdediger steeds gevaarlijk op kwam Al snel was het Dean die de openingstreffer liet noteren 1-0. We bleven sterk aandringen met best wel goed voetbal en het was met de rust reeds 4-0 waarbij we nog aardig wat kansen niet tot doelpunt konden promoveren. De wedstrijd was in de knip zoals dit heet en de afspraak was voor de tweede helft om lekker voetballen en elkaar de bal gunnen.
Dat deden we dan ook mede dat onze tegenstander geen verweer had op de aanvallen van onze boys, De score liep regelmatig dan ook op en eindigde  met een 12-1 eindstand. Vermeldenswaard was dat aanvoerder  Malik een ijzersterke partij speelde in de verdediging en de bal elke keer goed inspeelde op zijn medespelers, Onze vaak vliegende keep Amine El Yahiaoul  liet zich een keer zich  verassen bij een van de weinig tegenaanvallen Maar we gunden deze tegentreffer onze tegenstander van harte.
Ook vermeldenswaard was een juweel van een doelpunt van  Chinedu die hoog en hard in het doel werd geschoten en de drie enorme kansen van onze linksbuiten Mohamed maar hij deed aan paal en latje schieten zei hij me. Al met al de conclusie :  goed gespeeld boys zo voor de eerste keer. Op naar de volgende bekerwedstrijd tegen GLZ Delfshaven E3