Een vol en spannend programma staat ons dit weekend weer te wachten en de ballen beginnen zoals gebruikelijk op zaterdag al te rollen op de diverse velden om 8.30 uur. De weersvoorspellingen zijn prima, dus van afgelastingen zal geen sprake meer zijn.

De hoogste teams spelen stuk voor stuk topwedstrijden, lees maar mee.

D1 ontvangt om 10.30 uur koploper Quick, waar het slechts een punt op achter staat. Feyenoord-O12 en Sparta-O12 tellen niet mee voor promotie naar de hoogste divisie en dus kan deze partij wel eens beslissend worden daarvoor.

Om 12.00 uur is het de beurt aan C1, dat na de winst vorige week op concurrent Barendrecht zes punten los is. Als ook het sterke Spijkenisse wordt verslagen, is het een hele grote stap richting kampioenschap.

In de afdeling van B1 is het superspannend met nog vijf titelkandidaten. Ons B1 liet vorige week twee punten liggen in Maastricht en staat nu derde. Om 14.15 uur komt het laaggeplaatste VELO op bezoek, maar niet onderschatten natuurlijk!

A1 gaat naar VELO toe. Winst daar zou enorm helpen om los te komen van de degradatiezone.

Om 16.30 uur tenslotte ontvangt koploper Za-1 SCO’63. Na het puntenverlies vorige week van ons is mede-titelkandidaat sv Charlois weer op twee punten gekomen dus het wordt spannend met de onderlinge ontmoeting nog voor de boeg.

Zondag-1 herstelde zich vorige week uitstekend tegen JHR en moet proberen het succes een vervolg te geven in de zware uitwedstrijd tegen TOGB in Berkel. Aanvang 14.00 uur.

Afijn, genoeg te beleven voor de liefhebbers en Spartaan-supporters!

Veel succes voor alle teams!