NieuwsNieuws 2020/2021

Beste Sportvrienden,

Momenteel zitten we nog steeds in een moeilijke periode. Er zijn geen wedstrijden meer en veel kinderen bewegen momenteel te weinig. Gelukkig mag er nog wel getraind worden. De clubs zoals Spartaan’20 doen dat en ook wij van de Soccer Academy Spartaan kunnen dus voetbalclinics blijven aanbieden. De voetbalschool Soccer Academy Spartaan staat weer klaar voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en goede, extra voetbaltrainingen.

Vanaf 5 maart 2021 staat de voetbalschool weer met haar trainers in de startblokken om jeugd (van 4,5 tot 16 jaar) weer heel wat nieuwe skills, snelheid en natuurlijk voetbalplezier bij te brengen.

Iedereen wil zijn technische vaardigheden verbeteren toch…? Om zo een nog completere voetballer te worden, jij toch ook?

Wees er snel bij een geef je nu op voor de clinics. We beginnen weer met een nieuwe ronde op 5 maart, 7 maart of 10 maart. Wees er snel bij, er zijn nog enkele plekken!

De clinics op het complex van Spartaan’20:

  • Vrijdagavond tussen 17.15 en 20.45 uur
  • Zondagochtend tussen 9.25 en 12.45 uur
  • Woensdagmiddag tussen 15.30 en 17.45 uur.

De clinics staan uitstekend bekend vanwege de hoge intensiteit, kwaliteit en het aantal trainers per groepje: minimaal 1 trainer is aanwezig per 4 tot 6 spelers!

Door het succes kunnen we deze cursus van 3 maanden tegen een mooie prijs aanbieden: vanaf 125,- euro (afhankelijk van het lidmaatschap en betalingstermijn).

Het is ook mogelijk om je aan te melden met ondersteuning van het Jeugdsportfonds Rotterdam en het Rotterdampas Budget, vraag voor meer informatie naar de voorwaarden.

LID WORDEN?? Meld je hier aan

Kijk voor meer informatie op www.saspartaan.nl

Wist u dat er mede door het initiatief van Soccer Academy Spartaan meerdere spelers bij Feyenoord, PSV, Sparta, ADO Den Haag, Excelsior en ook Spartaan’20 hebben meegetraind en zijn aangenomen?

Met sportieve groet,

Voetbalschool Soccer Academy Spartaan  +31639004933

Extra informatie: