NieuwsNieuws 2024/2025

Hoewel de ‘grote vakantie’ in onze regio nog moet beginnen, kijken we toch vast vooruit naar de nieuwe voetbaljaargang die eraan komt. Over de hoofdselectie publiceerden we eerder al het een en ander over vertrekkers, gestopten Ă©n nieuwkomers. Helemaal compleet was dat nog niet, in de laatste weken van de overschrijvingsperiode gebeurt er altijd nog het een en ander.

De nieuwe gezichten (foto’s volgen later) die we nog niet eerder aankondigden zijn:

Soefjan de Koning: 25 jaar, opgeleid bij Olympia Gouda, vier seizoenen gespeeld bij XerxesDZB, van welke periode hij nog enkele andere spelers in onze selectie kent en met wie hij graag weer in een team gaat spelen;

Salvatore Rocha: 19 jaar, gespeeld in de jeugd van Alexandria’66, daarna een jaar FC Emmen O21 waarin helaas door blessures geplaagd, wil zijn talent bij ons zeker opnieuw tonen;

Jahir Valerius: 27 jaar, was de afgelopen seizoen een vaste kracht in eersteklasser TAC’90 in Den Haag; woont in Rotterdam en komt graag bij ons spelen.

De volledige selectie van 20 spelers ziet er nu als volgt uit:

keepers: Migael Essajas, Tuna Tekten, Coen Laurens

verdedigers: Desmond Asare, Collin van den Berg, Ilyas Oulad-Ali, Karim Paulino Reyes, Osman Tozlu, Jahir Valerius

middenvelders: Swendly Albertus, Ilyas Chouùïbi, Jaden Sousa Lenny, Salvatore Rocha, David Widarto

aanvallers: Issam Ahmar-Elhank, Ukbe Arslan, Jairzinho Balrak, Nelson Bashir, Nathan Bernadina, Soefjan de Koning.

Hoofdtrainer Omar Khan en zijn staf starten op zaterdag 3 augustus met de eerste training. Later meer over het oefenprogramma.