Wordt dit feestelijke plaatje ook hét beeld aan het einde van seizoen 2017/2018? Laten we de verwachtingen gezond houden, allereerst aansturen op stabiel zijn in de eerste klasse en dan kunnen we de lat daarna hopelijk hoger leggen.

De overschrijvingsperiode is gesloten en dat betekent dat er een definitief beeld is van de groep spelers waarmee onze technische staf het in de Zondag 1e klasse en Reserve 1e klasse moet gaan doen met de elftallen 1 en 2.

Een behoorlijk deel van de succesvolle spelersgroep van afgelopen seizoen blijft bij elkaar. 21 mannen bleven, 7 talentvolle ‘eigen jeugd’spelers stromen door naar de selectie en 15 nieuwe gezichten zijn te begroeten in de totale groep van 43 spelers. Bij de nieuwelingen moet worden aangetekend dat een aantal al een bekend gezicht is omdat eerder een of meerdere jaren in de jeugdopleiding werd doorgebracht. Hieronder het complete overzicht.

 

De 21 blijvers: Swendly Albertus, Gourma Aya, Simri Bendt, Gilson Carvalho Dias, Soufian Charraoui, Oguzhan Dikilitas, Oualid Doughli, Jounes Hannati, Uegene Ignacia, Anouar el Jaili, Moussa Jigar, Hans Kapata, Giovanni de Man, Michel Margaretha, Ahmed Nnafie, Enes Ozturk, Gino Paesch, Osman Tozlu, Huseyin Uzuner, Jordy Vrede, Dylan Vyent.

De 7 doorstromers uit de eigen jeugd zijn: Juthlen Castillo, Garyon Dortalina, Jörgen Gomes, Gino Heiland, Dominic Hijlkema, Dominique Lopes, Donovan Peters.

De 15 nieuwelingen waaronder enkele terugkeerders zijn: Rahim Babayigit, Yassine Belghar, Jayson Birtantie, Ismail el Bouazati, Danny Browne, Josh Gross Santana, Macahit Kolukirik, Michael Lopes, Joël Nascimento, Jerry Soares Lopes, Lucas Rochiendrick, Alihan Ulusoy, Samet Ulusoy, Riccardo Wijsbroek, Caner Yalamoglu

We heten ieder nieuw gezicht uiteraard van harte welkom in onze club, veel succes!

De eerste voorbereiding was er al in de vorm van een introductieavond, de voorbereiding op het veld gaat van start na de vakanties: een trainingsdag is op zondag 6 augustus en de eerste oefenwedstrijden staan gepland op zondag 13 augustus.

Geniet allemaal van de vakantie en kom fit en scherp terug voor de start!