Eerder konden we al melden dat een groot deel van de succesvolle spelersgroep bij elkaar blijft en dat diverse nieuwe gezichten onze selectie komen versterken op 1e klasse niveau.

Onze technische staf werkt aan een goed vervolg in de 1e klasse. Als amateurclub met de sterkste jeugdopleiding van de regio (en nummer 2 van het land) maken we met de hoofdmacht een grote stap. Het succes is bereikt met een jonge spelersgroep die grotendeels zelf is opgeleid, op enkele plaatsen aangevuld met de noodzakelijke routine.

Trainer Gokan Akgoz zal ook in de komende voetbaljaargang jonge spelers de kansen geven om zich waar te maken, waaronder zes mannen die overkomen uit O19.

Als nieuwe gezichten ‘van buiten’ meldden wij al eerder: Ricardo Wijsbroek (21 jr, komt van Bolnes en eerder gespeeld bij FC Dordrecht), Rochiendrick Lucas (BZC, eerder in de jeugd van Spartaan’20) en Jeffrey Salazar Teixeira (18 jr, talent dat al twee seizoenen speelt in Blijdorp-1).

Nieuwe nieuwelingen zijn: JoĂ«l Nascimento (19 jaar, verdediger die al in onze jeugd speelde en afgelopen seizoen voor Kozakken Boys uitkwam), Jayson Birtantie (19 jaar, middenvelder, speelde in Blijdorp-1), Josh Gross Santana (24 jaar, aanvallende speler, in de jeugd van Willem-II, in jeugdselecties van Aruba, in JO19 bij Spartaan’20 en de afgelopen vier jaar bij SHO) en Mucait Kolukirik (20 jaar, verdediger die al drie seizoenen in GLZ-1 speelde).

We heten ieder nieuw gezicht uiteraard van harte welkom en veel succes gewenst!