Ruben Silva Lopez keert terug bij Spartaan’20

Ook de technische staf van ZA1 is bezig om de selectie voor het komend seizoen in orde te maken. De eerste versterking voor het komende seizoen is binnen: Ruben Silva Lopez heeft zijn ja-woord gegeven aan de technische staf.

Opgegroeid bij Spartaan’20 en daarna vertrokken naar Slikkerveer, heeft hij er voor gekozen om weer terug te komen naar de club waar hij een groot deel van de jeugdopleiding heeft doorlopen. Uiteraard kent hij nog vele aanstaande teamgenoten. Zelf zegt hij over zijn terugkeer aan de Oldegaarde: “Spartaan’20-za wil stappen maken. Dat zag je vorig jaar al door te promoveren en alles rondom het team te verbeteren. Na het aanstellen van Brian Roquas was ik er van overtuigd dat deze ploeg minimaal de potentie heeft om in de 2e klasse terecht te komen; en daaraan wil ik mijn steentje graag gaan bijdragen”.

De technische staf is erg enthousiast om Ruben, die een snelle en effectieve voorhoedespeler is, te mogen verwelkomen in onze selectie. Naast Ruben hoopt men dat binnenkort nog enkele spelers definitief de keuze voor onze club maken, om komend seizoen weer een stap vooruit te kunnen zetten met Spartaan’20 (za).

Bij de foto: Ruben hier nog in actie in het shirt van Slikkerveer tegen Spartaan’20 (ZO). Toevallig is de nummer 18 Niels Cremer die nu de aanvoerder is van Spartaan’20 (ZA)