NieuwsNieuws 2018/2019

De selectie van zondag-1 heeft de rustperiode rondom de feestdagen achter de rug en bereidt zich voor op de tweede competitiehelft. Uiteraard wordt er alles aan gedaan om de goede lijn van de laatste serie wedstrijden voor de winterstop door te zetten. Verdere stijging op de ranglijst is dan zeker mogelijk!

De voorbereidingsperiode wordt dit weekend afgesloten met een trainingskamp in het zuid-Spaanse Marbella. Zaterdagochtend vliegt de groep met begeleiding en enkele bestuursleden naar Malaga. ’s Middags wordt daar de wedstrijd VFL Bochum tegen Dynamo Kiev bezocht. Op zondag een complete dag van trainingsactiviteiten en maandagmiddag wordt in Estepona een wedstrijd gespeeld tegen de nummer 4 van Gibraltar, Mons Calpe Gibraltar. Ook op dinsdagochtend is er nog een wedstrijd, tegen het lokale Marbella United. In de avond volgt de terugvlucht naar Eindhoven Airport.

Dat zo’n trainingskamp de basis blijkt voor goede resultaten in de tweede seizoenshelft, mogen de mannen vervolgens op zondag 27 januari bewijzen, als de competitiedraad weer wordt opgepakt met de uitwedstrijd tegen CVV Zwervers Capelle.

We wensen de mannen in Spanje ook veel plezier met elkaar.

Nog wel twee vervelend berichten over selectiespelers:

Net voor de winter raakte onze topscorer Rowendey Schoop ernstig geblesseerd aan de achillespees. Rowendey is gelukkig weer uit het gips en gaat nu revalideren.

Vorige week had Enes Ozturk een zwaar auto-ongeluk. Zijn auto was een wrak, maar wonderwel viel de schade voor Enes zelf relatief mee. Niettemin moet ook Enes het voorlopig rustig aan doen.

We wensen deze twee pechvogels uiteraard alle sterkte met het herstel, hopelijk toch snel weer op het veld!