De selectie van zondag 1+2 heeft de rustperiode rondom de feestdagen achter de rug en bereidt zich voor op de tweede competitiehelft. In lenteachtige omstandigheden is een zesdaags trainingskamp betrokken in Antalya aan de Turkse zuidwestkust. Als wij goed zijn geĂŻnformeerd, het eerste buitenlandse trainingskamp ooit in de historie! In de nacht na de Nieuwjaarsbijeenkomst vertrokken 23 spelers en 8 man begeleiding onder leiding van trainer Gokan Akgoz en voorzitter Leandro Lopes vanaf Schiphol, om daar aanstaande zaterdag 7 januari weer terug te keren.

Uiteraard wordt er een aantal dagen stevig getraind, maar tijd voor ontspanning en gezelligheid is er natuurlijk ook. Zo te zien aan de doorgeseinde beelden, ziet het er daar allemaal fraai uit.

En een bezoek aan het stadion van de plaatselijke club Antalyaspor, spelend in de hoogste Turkse Superlig, hoort er natuurlijk ook bij.

Moge dit trainingskamp de opmaat zijn voor 1 en 2 naar een net zo goede serie na als voor de winter in de race om de hoofdprijzen!

Na terugkomst wordt door het 1e elftal nog tweemaal geoefend, op zaterdag 14 januari uit tegen tweedeklasser BVCB en dinsdag 17 januari thuis tegen eersteklasser Nieuwerkerk. Op zondag 22 januari wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen Excelsior’20, dezelfde club waartegen de eerste seizoenshelft werd afgesloten!

Veel plezier nog daar, mannen!