Nieuws

De selectie bereidt zich voor op de tweede competitiehelft. Uiteraard wordt er alles aan gedaan om de kansrijke positie op de ranglijst om te zetten in een klinkend eindresultaat en een mooie seizoensafsluiting. Om zo ver te komen, moet er zeker nog wat arbeid worden verricht. Afgelopen week verloor het 1e namelijk beide oefenwedstrijden tegen Westlandia (6-3) en IFC (5-1).

De voorbereidingsperiode wordt dit weekend afgesloten met een trainingskamp in het zuid-Spaanse Marbella. Vrijdagochtend in alle vroegte vloog de groep met begeleiding en enkele bestuursleden vanaf Schiphol naar Spanje.

Na de hotel-incheck en een bespreking was het direct ‘aan de bak’ met een training op het strand. Zaterdagmiddag is er een wedstrijd tegen SVBO, een eersteklasser uit Emmen die daar ook verblijft. En ook op zondag zitten de mannen zeker niet stil: eerst een training, gevolgd door een padel clinic. Maandag is er dan nog volop tijd voor een ontspannen bezoek aan de stad Malaga, waarna in de avond wordt teruggevlogen.

Dat zo’n trainingskamp de basis blijkt voor goede resultaten in de tweede seizoenshelft, mogen de mannen vervolgens op zondag 26 januari bewijzen, als de competitiedraad weer wordt opgepakt met de uitwedstrijd tegen het ons onbekende ROAC, een nieuwkomer in de eerste klasse die slechts twee punten echter ons staat en dus zeker niet mag worden onderschat!

We wensen de mannen in Spanje ook veel plezier met elkaar.