NieuwsNieuws 2023/2024

Weer een contract rond voor de staf 2024/2025: Roy Bosschaart is de nieuwe trainer van onze O21.

Roy is natuurlijk geen onbekende in onze club, kind van de club zelfs want al lid sinds 1993 lid. Vanaf zijn 6e jaar in de jeugd gespeeld, in alle hoogste teams. Als senior zocht hij niet langer als speler de uitdagingen, maar stortte zich vooral op een trainerscarriĂšre. Hij haalde verschillende trainersdiploma’s en is al vele jaren een geziene jeugdtrainer.

Team O21 vindt hij een geweldig mooie, nieuwe uitdaging:

“Ik kreeg de vraag of ik open stond om trainer van O21 te worden, mede doordat ik dit jaar mijn VC3 diploma hoop te behalen. Ik loop al flink wat jaren bij de jeugd en deed onder andere 6 seizoenen de O15-1 en twee seizoenen de O17-1. Vorig seizoen was ik assistent bij het Eerste, heel leerzaam en in een leuke samenwerking met Omar Kahn en Jerrol Neral.

Ik had nu ook wel het gevoel dat ik naar een oudere leeftijdsgroep door wil groeien om mezelf nog verder te ontwikkelen. Voor mij dus het juiste moment om deze uitdaging aan te gaan. Ik kijk er naar uit om komend seizoen nieuwe stappen te zetten en de samenwerking met het Eerste te gaan intensiveren, om ervoor te zorgen dat er weer jongens de stap kunnen gaan zetten van O21 naar het Eerste.”

Een mooie versterking voor de staf, vinden wij; het bestuur wenst Roy nu vast veel succes!