NieuwsNieuws 2023/2024

Nadat al eerder de nodige blijvers zijn gemeld voor de selectie 2024/2025, presenteert bestuurslid technische zaken Ronnie Silvis nu het eerste nieuwe gezicht. Of nou ja, nieuw, het is feitelijk een speler die terugkeert op het oude nest:

Ukbe Arslan

Ukbe Arslan, inmiddels 24 jaar, speelde nog in onze jeugd toen hij in het seizoen 2017/2018 onder trainer Gokan Akgoz al zijn debuut mocht maken in Spartaan’20 1. Als speler van O19 kwam Ukbe toen ook tot tien wedstrijden in het Eerste.

Ukbe verliet onze club en speelde achtereenvolgens voor GLZ/Delfshaven, Blijdorp, Zwaluwen en Overmaas. Nu is hij dus terug en daar is Spartaan’20 heel blij mee. Uiteraard is hem gevraagd naar zijn motivatie om terug te keren aan de Oldegaarde: “Ik heb besloten om volgend seizoen voor Spartaan’20 te gaan spelen omdat het me een goed gevoel gaf en ik er al een beetje bekend ben. Ik ben als jeugdspeler een paar keer uitgekomen voor het Eerste, wat een leuke periode was. En nu een paar jaar later met meer ervaring voelt het goed om weer aan te sluiten bij de club waar ik al veel mensen ken.

Ook trainer Omar Khan is blij met Ukbe’s komst: “Wij waren nog op zoek naar een buitenspeler. Ukbe voldoet aan het profiel. Met zijn snelheid, loopvermogen Ă©n scorend vermogen kan hij eventueel ook in de punt van de aanval uit de voeten. Bovendien is het een jongen met een Spartaan’20 achtergrond en dat is natuurlijk ook heel fijn.”

We wensen Ukbe nu vast veel succes en plezier in het komende seizoen!