NieuwsNieuws 2022/2023

Bestuurslid selectiezaken Ronnie Silvis mocht gisteren weer een nieuw gezicht voor de selectie 2023-2024 welkom heten: de 23-jarige David Widarto.

David is een middenvelder met veel loopvermogen. Hij speelt nu nog bij XerxesDZB, daarvoor vele jaren bij Alexandria’66 en is opgeleid bij Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ).

Dit zegt David zelf over zijn keuze voor onze club:

Door de jaren heen heb ik vaak als tegenstander tegenover Spartaan’20 gestaan en het altijd ervaren als een goed voetballend elftal dat met veel energie en passie speelt. De spelopvatting, de rol die de trainer voor mij voor ogen heeft en de ambities van de club hebben mij overtuigd om voor Spartaan’20 te kiezen. Daarnaast is het leuk dat ik met Collin van de Berg (komt van SVOD’22 over), met wie ik jarenlang in de Zeeuwse jeugd heb samengespeeld, en Issam el Hank, met wie ik momenteel samenspeel, wordt herenigd.

Trainer Omar Khan over de komst van David Widarto: David ken ik al jaren en heb ik altijd al bewonderd om zijn dynamische speelstijl en geweldige inzet. Ik weet zeker dat hij bij ons past en dat we veel plezier gaan beleven aan hem.