NieuwsNieuws 2022/2023

De selectie 2023-2024 krijgt verder vorm. Vandaag kunnen we de komst van een ervaren nieuweling melden Ă©n het blijven van drie youngsters:

De 34-jarige Issam Ahmar El Hank heten we van harte welkom. Issam brengt een vracht aan ervaring mee op het hoogste amateur-niveau. Aanvaller Issam speelt momenteel nog bij onze competitiegenoot XerxesDZB en heeft daarvoor gespeeld voor onder andere Leonidas, Neptunus, Haaglandia en RBC.

Wij vroegen Issam uiteraard naar zijn overwegingen en gevoel bij de overstap naar onze club:

Na regelmatig wedstrijden van mijn goede vriend Ilyas Chouaibi te hebben bijgewoond bij Spartaan’20 dit seizoen, ben ik volledig op de hoogte gebracht van de spelers en staf binnen de club. Mijn keuze om me aan te sluiten bij deze club is doordacht; de uitgesproken waardering van de trainer en de nabijheid van mijn huis zijn factoren die hierin meespeelden. Met mijn ervaring hoop ik bij te dragen aan het vinden van de juiste koers om Spartaan’20 naar prijzen te leiden.

Trainer Omar Khan is blij met zijn komst: “Issam kunnen wij met zijn ervaring goed gebruiken. Hij is natuurlijk heel goed bevriend met Ilyas en was daardoor vaak bij ons te vinden na zijn eigen activiteiten. Het is mooi dat ze weer samen kunnen spelen en hij is nog hongerig om iets neer te zetten bij ons, een aangename versterking dus!”

Tegelijkertijd is het mooi om te kunnen melden dat naast deze toegevoegde ervaring ook weer drie huidige vaste waarden gaan voor een langer verblijf bij ons: Sany Ayeva (22), Coen Laurens (20) en Aroen Orie (21) willen verder in en met Spartaan’20 1.

Binnenkort weer meer over andere namen voor 2023-2024.