NieuwsNieuws 2020/2021

In het seizoen 2018/2019 keepte hij als talentvolle doelman al 11 wedstrijden in het 1e elftal. Poya Maleki Seifar vertrok daarna naar het Delftse DHC, maar na dat korte avontuur is de nu 22-jarige keeper weer terug bij Spartaan 20. Hij speelde ook in onze jeugd.

Poya vertelt graag iets over zichzelf:

Ik studeer Technische Bestuurskunde aan de TU Delft en zit nu in mijn tweede jaar. Volgend jaar is mijn laatste jaar aan de universiteit en moet ik onder andere een zogenoemde Minor doen, dat is een studie in een samenhangend geheel van vakken. De Minor die ik ga volgen is “Med Tech Based entrepreneur ship”. Hier leer ik onder andere over het innovatieproces binnen de zorg en de economie en management binnen de zorg.

Als ik mijn diploma Technische Bestuurskunde heb, is mijn plan om door te studeren. Ik wil dan geneeskunde gaan doen en de opleiding tot arts voltooien. Mijn droom is me te specialiseren in oncologie en ooit directeur te worden van een ziekenhuis.

Maar daarnaast wil ik ook gewoon op een goed niveau blijven voetballen. Ik ben blij om terug te zijn bij Spartaan 20 en kan niet wachten om het nieuwe seizoen te beginnen!