Verslagen van 6 februari met soms een verwijzing naar 31 januari (cursief)

D7 wint topper

In een bijzonder spannende wedstrijd werd nipt gewonnen van NBSVV D1. Hoewel Spartaan het betere van het spel had, was door te veel “brengen van de bal” door Tenne – pingelen en veel lopen met de bal – (waarschijnlijk het boek gelezen van ”Alleen op de wereld”) dat men de tegenstander met niet meer dan 1-0 kon overwinnen. Achterin stond men als een huis met vooral Calvin als grote uitblinker en keeper Tim die op een goede wedstrijd kon terugkijken, ondanks een lichte blessure. Jullie naderen de koppositie, ga zo door mannen.

E8 wist in een matige wedstrijd met 3-0 te winnen van Slikkerveer. Verdedigend staan we goed, maar aanvallend kan het allemaal wat beter.

Tegen Poortugaal E4 speelde de wedstrijd zich geheel af op de helft van de sportieve tegenstander. Onze verdediging gaf geen kans weg met Luchel, Owen en Jeffren. Daar keeper Akhilesh met griep op bed lag was het Ashwin die de honneurs waarnam. Via. Owen en Mounir namen we een 0-2 voorsprong bij rust. Erna verkregen we nog een aantal goede kansen maar het was Vyrison die de eindstand op 0-4 wist te brengen. Met iets meer nauwkeurigheid had men nog wel meer kunnen en moeten scoren. Volgende week de topper tegen Barendrecht. We zijn benieuwd.

E9  De thuiswedstrijd tegen de Zwervers E4 wist men ruim te winnen 14-0.

Echter tegen Poortugaal E5 moest men – ondanks beter spel – genoegen nemen met een 3-3 gelijkspel. Toch vinden we dat jullie zeker prima mee draaien in deze competitie.

F9  Wie houdt onze F9 van de kampioenstitel af? “Concurrent” en koploper cvv de Zwervers werd met een 7-0 nederlaag naar Capelle teruggestuurd. Het gehele team speelde een uitstekende wedstrijd waarbij op viel het goede samenspel. Ties scoorde 3x, Chinidi 2x, Patrick en Amin 1x zodat het dus een zevenklapper werd.

Naar gehoord werd vrij eenvoudig voor de beker van  Leonidas met 2-5 gewonnen.  Gaan jullie ook voor de beker??

F10 Van concurrent Transvalia E2 werd keurig gewonnen na een 0-0 ruststand. De wedstrijd ging gelijk op met kansen over en weer. Het was Lyvrendo die de score wist te openen en even later deed ook  Isaak een duit in het zakje door met een hard schot de 2-0 te scoren. Hoewel de tegenstander nog tot 2-1 kon terugkomen wist men de overwinning  binnen te halen.

In de beker een spannend duel tegen GOZ E3. Na een 1-1 stand bij rust waren het wederom  Lyvrando en Isaak  die het team in de volgende ronde wisten te brengen. Vermeldenswaard is het meer dan goede keepen van onze Sam die enkele prima reddingen verrichtte.